fredag, april 08, 2005

Gensynsaften nu med sofa

Jeg glæder mig, ja jeg gør.

I morgen kommer Martin, Daniel og ikke mindst Lisbeth og så skal vi have mindedag. Vi skal på storskærm se alle vores 2000 feriefotos og snakke, have mexicansk mad som man laver det i Danmark (absolut ingen bønnemos tak!) og naturligvis drikke rom fra vores eksotiske anden hjemstavn.

Vemodige guatemalanske sange bliver det nok heller ikke til - men vi kommer så uendeligt tæt på. Ja og så skal jeg se Lisbeths kæreste Klaus. Ham har jeg hørt så meget om, så jeg føler jo at jeg kender ham. Men det vil stå sin prøve lørdag aften når han dukker op.

Jo mægtigt spændende bliver det.

I den anledning har jeg sørget for at lejligheden ser helt indrettet ud - så Mikkel og jeg henter min nye sofa i eftermiddag og Brian hjælper jeg stakkels el-mongol med at hænge lamper op.

For S... hvor bliver det godt!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar