lørdag, april 23, 2005

Hvorfor bliver man altid syg i ferien?

Jeg har knoklet stenhårdt i hele april, og havde virkligt glædet mig til at få en miniferie.

Om det skyldes for lidt tøj eller for meget arbejde, ved jeg ikke, men jeg blev onsdag aften pludselig meget forkølet. Det gjorde i første omgang min arbejdsdag om torsdagen til en lang trættende dag og min torsdag aften til en kedelig sovetur på sofaen foran fjernsynet.
Eneste højdepunkt den aften var en dobbelt romtoddy efter opskrift fra behjertede Helle over messenger. Lad mig blot informere om at otte centiliter sukkerrørsrom med kanel og citronsaft er noget der har en vis indvirkning. Jeg blev glad, bedøvet og træt.

Igår var det så bededag og dermed konfirmation for min yngste fætter, som jeg tilmed er fadder for, hvilket betød at jeg syg måtte tidligt op for at tage toget til Randers.

Efter en lang og hyggelig, men fysisk krævende dag, var det godt at se Bravehart liggende i min mors stressless stol foran pejsen og med slumretæppet.

Jeg har regnet ud at jeg formentlig er rask mandag morgen, da det ville være uretfærdighed med akkuratesse, men lad os nu se.

Men skide være med mit helbred - bare SIF får tre point i morgen eftermiddag på Brøndby Stadion, så har det være en fin weekend.
Min lillebror Gustav er hjemme fra Skotland og Anita fra Esbjerg, så hele familien hygger i Låsby, hvilket ikke er det værste sted at være småsyg.

PS: Hvis nogen har andre mirakelkure udover romtoddy og rød solhat hører jeg dem gerne.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar