søndag, april 10, 2005

Mindefuld dag

I går klokken et kom Lisbeth, Daniel og Martin til det store lune frokostbord, med alt hvad det danske køkken kan byde på. Efter sild og varm leverpostej gik vi i gang med at se de mange billeder vi hver især har taget plus nogle vi havde fået af amerikaneren Jeff, som vi rejste med på Cuba. Alt i alt godt omkring de 1.500, hvilket også tog os en rum tid.
Faktisk seks timer kun afbrudt af Jubilæumskringle og indkøb til tortillas (ja man kommer sgu til at holde af det lokale når man er der).

Vi havde en fantastisk hyggelig dag, og det var rart at kunne snakke om alle de mange oplevelser vi har tilfælles. Når man har rejst sammen så kender man hinanden rigtigt godt, og man kommer tæt på hinanden. Det er svært at forklare. Men det er meget afslappende at bruge tid sammen med nogen, som kender en så godt, som en rejsekammerat gør, hvor man ikke behøver at forklare eller søge at bortforklare sine fejl.

Ja og jeg kom endeligt til at møde Lisbeths kæreste Klaus som jeg har hørt så meget om. Han er en mægtig rar og skæg fyr, og det var sjovt at møde ham nu hvor jeg har hørt så meget om ham.

Eneste problem med at have sådan en mindedag er at oplevelserne igen står stærkt i hukommelsen og det samme gør følelsen af frihed.
Det gør dagligdagen lige en tak mere triviel og pligterne nogle gram tungere.
Men til gengæld har jeg fået bestyrket min fornemmelse for at jeg skal ud at rejse igen. Hvor, hvornår og hvordan er uvist.

Igår fik jeg alle billederne, som de andre tog og jeg vil se om jeg kan begynde at lægge nogle udvalgte på en side herinde og tilføje nogle tekster til de enkelte billeder.

Nu vil jeg gå tidligt i seng for en gangs skyld - de sidste tre nætter er det blevet sent og få timers søvn fordi jeg har været tidligt oppe. Nu skal der tilføjes mindst otte til de fjorten timers søvn som jeg har fået siden torsdag...

ZZZZZZZzzzzzzzzzzz

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar