mandag, april 11, 2005

Reddet af Uma

Idag er jeg blevet klippet. Ikke bare en, men hele to gange.
Første gang til hundrede kroner hos en vietnameser med en tyk gul racerstribe i sit hår. Det var ikke så godt. Faktisk ret skidt. Virkeligt skidt endda.

Heldigvis ligger der en frisør på den anden side af Steen Billes Torv så jeg tog chancen og gik derover. Der var søde Uma, som kunne godt se, at det ikke lige var århus' bedst frisure jeg havde fået. "Og det er da også skævt" var stikordet til at få mig til, på en forholdsvis anstændig måde at trygle om en tid i meget overskuelig fremtid.

Heldigvis var der en kunde som ikke var dukket op - så jeg fik rettet håret, et godt grin, en sjov snak om firserne og om den frisure jeg havde tidligere på dagen, som jeg fik beskrevet som en mellemting mellem Swiftnick og Frank Jensen.

Nu hænger sedlen fra Cut n' Curl og Umas navn på tavlen i køkkenet og der er jeg er nu erklæret stamkunde.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar