torsdag, april 21, 2005

Voksent og ansvarligt bestyrelsesmedlem

Tirsdag aften var der generalforsamling i andelsboligforeningen. Der var et par pladser ledige i bestyrelsen pga. fraflytninger så jeg valgte at følge et par opfordringer om at stille op.

Det gik fint og jeg er nu medlem af bestyrelsen. Selvom det måske ikke er den største post i denne verden så betyder det nu alligevel noget for mig. Jeg håber at kunne bidrage med noget i kraft af min erfaring og uddannelse og komme med nogle gode ideer.

Samtidigt repræsenterer det også mit engagement i foreningen som vel i bund og grund bunder i at jeg nu endeligt har fundet et sted, hvor jeg skal bo i længere tid. Nu har jeg fået et hjem og første skridt var at sætte lejligheden i stand og næste at involvere mig i foreningen.

Det føles godt at være faldet lidt til ro. Dog giver det jo ro og stabilitet til at bedrive nogle ting og forfølge nogle af de drømme jeg stadig ikke har fået jaget effektivt endnu.

Med en smule skurrende stolthed i stemmen kan jeg sige at det slet ikke er så skidt at være blevet voksen og ansvarlig.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar