torsdag, maj 19, 2005

Det organiske svømmebælte slog til

Det viste sig ikke at være det store problem. Jeg var i badeanstalten Spanien for at svømme 300 meter og vigtigst få en bademester til at skrive under på at han/hun havde set mig gøre det.

Hvorfor? Fordi man skal kunne bevise at man kan svømme 300 meter for at blive frigivet som roer til at sejle i farvandet op til 300 meter fra kysten (der er mening med galskaben).

Thomas på arbejde var så venlig at udstyre mig med den nyttige information at fedt flyder, så der burde ikke være problemer med opdriften. Nu er jeg jo godt nok ikke den mest polstrede, men den sundt isolerede maveregion gav da fint med opdrift og så var det jo ellers bare om at padle løs med arme og ben.

Bortset fra at sparke en skaldet fyr på låret og lave en undervandsstempling af en pensionist gik det ganske godt med min slalom i det ganske velbesøgte bassin. I aften er det tredje aften i træk at jeg skal ro og med de sidste par dage plus cykling plus svømmeturen så er jeg sikkert godt træt når jeg kommer hjem.

Gad vide om det skal være så hårdt at være sporty?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar