fredag, maj 20, 2005

Er træthed en sygdom?

Nej hvor er jeg bare træt. Sådan rigtigt basket og ufrivillig til at acceptere vækkeuret i morges, modvillig til at godkende det faktum at det er en arbejdsdag og i et splitsekund overvejende om træthed eventuelt kunne kategoriseres som en skade og dermed kunne udløse en sygedag.

Men ak - jeg må bare erkende at min krop slet slet ikke er vant til at blive brugt til større fysisk udfoldelse. Idag må være en hviledag så jeg kan restituere til weekenden, hvor vi skal ro både lørdag og søndag. Søndag skal vi endda ro en tur på 25 km, hvilket er mere end jeg har roet tilsammen på de første fire aftener.

Hvis der ikke kommer flere indlæg efter lørdag så ved I at jeg nok er gået til på turen. At min krop er gået i sympatistrejke med DR's journalister eller oliearbejderne i Bolivia.

På den anden side, hvis nu det her går godt så vil jeg tro at mine benmuskler er så stærke at jeg til vinter, blot for sjov, vil tage en tur i motionscenter og tæve alle He-man-typerne i benpres. Hehe..

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar