mandag, maj 16, 2005

Kaffe og smøger

Martin A, Mikkel S og Jeppe A sprang i skodaen igår eftermiddag og drog til København - nærmere bestemt Valby.

Efter at have indtaget et par nydeligt svalede pilsnere på Kreddes altan tog Mikkel og jeg ud på egen hånd i det store københavnske, thi vi skulle på thailandsk sportsbar og se Silkeborgs kamp på storskærm.

Vi havde held med at tage en bus og finde et kort i et busskur så vi fandt vej og ankom netop som kampen blev fløjtet igang. Vi var kun og to som så kampen foran et gigantisk tv med en 50 tommerskærm på kassen der var på størrelse med et industrikøleskab.

Efter en ærgelig kamp (ja vi tabte og ja det var vel fortjent) to øl og nogle rejechips tog vi tilbage til drengene som trakterede med baked beans, pølser og æg. Klokken ni to vi ind til strøget og så filmen Coffee and cigarettes. En udemærket oplevelse som dog nok ikke helt levede op til vore forventninger.

Vi fik noget kaffe, men dog ingen smøger. Et lille kip med flaget for biografsale, hvor man må tage kaffe med.

Nu kommer der Star Wars II på TV 3 og det MA jeg se så jeg er opdateret til den nye film når jeg skal se den i Palads . Ja jeg indrømmer gerne at jeg ikke helt fangede hele konspirationsplottet da jeg så den i en lidt for blød stol i biografen (med et par fadøl i maven).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar