torsdag, maj 26, 2005

Kogalskab i søgang

Jeg var til fællesroning i tirsdags som almindelig roer for første gang. Ja helt almindelig var jeg jo nok ikke, jeg var jo immervæk kanin som det jo hedder når man er ronovice.

Selvom jeg havde haft 49 timers restitution så kunne jeg godt fornemme at armene ikke var til en lang tur så jeg lagde mit rokort i kassen med korte ture. Der stod at det typisk var til Flakvej, som er en sviptur på 7 kilometer. Da vi sad i båden fik jeg dog beskeden om at man jo normalt roede mindst til Egå Marina, hvilket så var en fordobling. Set i det lys var det ikke optimalt at armene syrede helt til allerede efter en god kilometer og jeg begyndte at miste koordineringen og ro ukontrolleret i noget der fra land må have set ud som et akut tilfælde af kogalskab. At der var bølger fra sydvest, som styrmanden kundgjorde "Det er satme nogle rigtige lortebølger"hjalp absolut ikke.

Soundtracket til min motorikløse roning har sikkert også været ganske underholdende.

Det lykkedes mig dog at få kontrol over åreren igen og de sidste par kilometer gik ganske godt.
Turen overbeviste mig dog om at jeg mangler større armmuskler. Derfor tog jeg igår konsekvensen og købte en håndvægt.

Hold kæft hvor er jeg bare sporty!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar