torsdag, maj 26, 2005

Stik i hjertet og ryk i sjælen

Så er den der igen. Den der følelse af at gå glip af noget dukker op med mellemrum. Følelsen af at jeg godt kunne tænke mig at være ude at rejse igen - bare være langt væk i et anderledes og spændende land (med godt vejr naturligvis). Den prikker lige til mig og giver et sug i maven og et stik i hjertet.

Det er ikke fordi jeg har en uspændende eller ulykkelig hverdag. Tværtimod kan jeg ikke klage. Jeg har et arbejde jeg er glad for, en fabelagtig lejlighed, gode venner, planer for nutiden, planer for fremtiden og fin økonomi. Fritiden bruger jeg i høj grad som jeg har ønsket det.

Meen der er noget som mangler. Det er svært at blive mere konkret end at sige jeg savner eventyret og friheden.

Det sjove er at jeg faktisk bedre kan lide mig selv som den person jeg er når jeg er herhjemme end når jeg er ude. Rejsejeppe har nogle kanter han skal have slebet af og meget at lære, men måske er det i virkeligheden det som trækker. Livet herhjemme er måske lidt for nemt....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar