søndag, maj 08, 2005

Ud i det grønne

Nu sidder jeg i mit køkken og drikker espresso foran computeren altimens jeg stadig forgæves forsøger at finde den behagelige siddestilling på min elskede trappetaburet.

Midt i læsning om det frie elvalg slår det mig at jeg har lyst til at sidde på et fjeld i Sydgrønland og drikke kaffe midt i lyngen og skue ud over en fjord med dovne isbjerge og friske sæler.

Hvor følelsen kommer fra ved jeg ikke....

Iøvrigt så er det frie elvalg lidt af en fis i en hornlygte. Man bestemmer kun over 8-10% af sin el - den resterende del er så det elselskaberne tjener 3 milliarder i overpris på om året. Penge de iøvrigt vil investerere i at grave lyslederkabler ned i det ganske land for at sælge internet.
Efterhånden har jeg fået den holdning at man skulle sælge hele elsektoren til svenske Vattenfall og dele gevinst ud til ejerne. Min andel af ELSAM burde vel kunne give mindst en ferrarierød espressomaskine og fire 7-stole...

Måske skulle jeg sænke blodtrykket og tage op til Grønlands lyng (inden myggene kommer).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar