torsdag, juni 30, 2005

Cykeltyve og skridtprygl

For nogle dage siden parkerede jeg min cykel ved roklubben på havnen. I aften skulle jeg til fællesroning og kunne derfor tage cyklen med hjem. Men der var bare ikke nogen cykel ved den skraldespand, hvor jeg stillede den.

Æv æv - den var slet ikke nogen steder at se og heller ikke inde i roklubben (ja det var et sats, men hvad gør man ikke for en cykel til over firetusinde kroner?).

Jeg var i et øjeblik ked af det, men det er gået over. Nu er jeg mest ærgelig.
Heldigvis købte jeg en forsikring sammen med cyklen for ca. 15 måneder siden. Om den så gælder i et eller to år husker jeg ikke.

Men det kunne se ud til at jeg får nok penge fra forsikringen til at kunne købe en erstatning, hvilket gør det nemt at overskue. Jeg mener - der er jo for pokker bare en cykel og jeg har ikke ligefrem skamredet den dagligt.

Naturligvis skulle det infame røvsvin der har stjålet min cykel gennemstraffes med skridtprygl, men der er vigtigere ting i livet end materielle ting.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar