tirsdag, juni 28, 2005

Endnu en dag på kontoret

Det er lidt fjollet at måtte bruge et fodboldudtryk om kontorarbejde, men lige netop dette er ganske rammende.

Idag er der ikke rigtigt sket noget særligt. Det har været hyggeligt. Jeg har fået lavet noget. Men det føles bare som en dag, der blot er gået uden at de store ståhej og hvor intet rigtigt har givet et indtryk.

Alligevel har jeg brugt noget energi så jeg er såmænd lige så træt som normalt.
Nu vil jeg gå hjem for i aften er der ekstraordinær generalforsamling i boligforeningen. Det bliver spændende og vi skal have afsluttet nogle ting vi har arbejdet på de sidste par måneder. Selvom vi har gjort et godt stykke arbejde er det spændende at se om de andre beboere deler vores overbevisning.

Jeg er ikke helt klar over om jeg bliver annonceret som den nye næstformand i aften. Men det er et hverv jeg er godt stolt af. Der er stadig et par projekter der ligger og venter på at blive håndteret og så er det jo dejligt at kunne være til nytte for andre.

Nu føler jeg mig ansvarlig og voksen - og det er faktisk ganske rart. (og lidt skræmmende...)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar