torsdag, juni 30, 2005

Ferien er i hus

Så fik jeg endeligt booket flybilletterne til min tur til Skotland. Brormand arbejder for IBM i Skotland og kunne godt bruge et besøg. Heldigvis er jeg vild med Skotland så jeg kunne nemt overtales. Faktisk var det vel nærmest mig der informerede om at jeg forventede at besøge ham - og han var med på ideen.

Det kræver held og masser af tid at få de billigste flybilletter, men selvom man kun får de som har en nogenlunde fornuftig pris så bruger man stadig lige så meget tid.Nu er de dog allesammen booket. Tilbage mangler hostels, men her kunne jeg godt finde på bare at tage tingene som de kommer. Men jeg klasker dog lige linket til en hostelbookingside her på så jeg kan finde den i Skotland.

Hvad skal vi så lave? Tja gæt selv...


Hold k... hvor jeg glæder mig til at komme ud at rejse igen, og til at se Gustav og til at gense Skotland.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar