onsdag, juni 15, 2005

Glæde over matadorpenge

Min lejlighed er ikke bare dejlig. Og hyggelig. Og centralt beliggende. Den er også en guldrandet investering.

Faktisk når værdien at stige med knapt 160.000 kroner i løbet af de første fem måneder. Det er ret vildt! Jeg er ualmindelig tilfreds og glædes ved værdistigningen. Men jeg må huske mig selv på at det meget vel kan være glæde over Micky Mouse-penge som den økonomiske udvikling i samfundet meget vel kan tage fra mig igen ganske som det er blevet givet til mig.

Sandheden er at jeg blot har været på rette sted på rette tidspunkt.

Det allervigtigste er dog at jeg har et rigtigt godt sted at bo. Det er uden tvivl det bedste sted jeg har boet indtil nu. Ejendommen er flot og naboskabet rigtigt godt og jeg føler et tilhørsforhold jeg ikke har oplevet før. At min lejlighed er lige præcis det jeg har ønsket mig er jo bare perfekt.

Men de der matadorpenge spøger alligevel lidt i baghovedet. Hvad kunne jeg dog få for de penge? Hvis jeg pakkede rygsækken nu og solgte lejligheden kunne jeg nå ca. halvanden jordomrejse og først dukke op om et år eller to for profitten.
Det er lidt tankevækkende! Hvor pokker lagde jeg nu min rygsæk?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar