fredag, juni 10, 2005

Grill, rolegender og romongoler

Igår cyklede jeg igen ned på havnen. Det var torsdag aften og dermed fællesroning. Siden min ulyksagelige oplevelse med at føle mig som en slap romongol for 2½ uge siden har jeg ikke været ude at ro. Det har nu på nær een gang været fordi jeg skulle noget andet. Den sidste gang var fordi det regnede og der desuden var venskabslandskamp, hvor jeg havde ventet at Finland fik en røvfuld.

Heldigvis var rolegenden Poul der igår og han forslog Niels, som jeg startede sammen med, og jeg at vi roede sydpå til Moesgaard. Det ville vi gerne - omend jeg var lidt betænkelig ved at skulle klumre mig igennem 25 kilometer, hvilket er mindst 2.000 rotag.

Det gik dog rigtigt godt. Vandet var som fløjl, solen skinnede og humøret i båden højt. Det lykkedes enddog Poul at lære mig at komme af med mine sidste to store tekniske fejl og jeg endte faktisk med at kunne ro hæderligt.

Næste torsdag tager vi to af pigerne fra vores kaninhold med og så skal der grilles på Moesgaard strand - det bliver en rigtigt god aften og jeg glæder mig.

Nu er min roneurose stedt til hvile og jeg anser mig selv for roer med rimelige chancer for at komme til at ro jævnligt.

Og det er altså fedt at være på vandet, jeg tror snart at jeg bliver afhængig.
Nu mangler jeg bare T-shirten med "Jeg er fra Havnen" på...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar