tirsdag, juni 14, 2005

Intet at berette - hvorfor nu det?

Jeg er rigtigt glad for min weblog. Både fordi den giver afløb for mine skriblerier, og fordi den tillader mig at reflektere over mit liv og de ting jeg oplever.
Normalt er der masser at skrive om, og det betyder daglige indlæg og når det går vildt for sig, flere indlæg om dagen.

Ind imellem har jeg lige en periode, hvor emner til indlæggene ikke giver sig selv. Det er sådan set ikke fordi jeg ikke oplever noget. Men det synes bare ikke oplagt at skrive om det.

Måske er det fordi at jeg er ret afklaret omkring det som sker og derfor ikke har brug for efterrationaliseringsprocessen, som det er for mig at formulere det på skrift.
Det kunne også være skyhed. Jeg har flere indlæg liggende på computeren, hvor jeg ikke har evnet at få det færdigt eller få det finpudset så budskabet bliver helt som jeg ønsker det.
Transitionen fra følelse til skrift er ikke altid lige let, hvis emnet er kompliceret, følsomt, dybt personligt eller jeg bare ikke rigtigt har fundet frem til hvad jeg mener.

Til tider er jeg bare doven, og nogle gange har jeg såmænd bare travlt og efterfølgende virker det ikke interessant at skrive om ting der ligger en uge tilbage.

Jeg har aldrig gjort en indsats for at skjule hvem jeg er - mit fulde navn står sågar ganske tydeligt på din skærm lige nu. Det betyder også at jeg føler at der er visse emner jeg ikke kan lægge på webloggen da de er for personlige. Der er også ting som fylder i mit liv, som jeg bare ikke har lyst til skal være til offentlig beskuelse (læs: bedømmelse).

Det giver mig grobund for endnu engang at overveje om jeg skal have en skyggeweblog, hvor jeg er anonym og kan poste de indlæg som jeg ikke, indtil videre, vil lægge her.

Lige nu sidder jeg tilbagelænet og spiser et æble, mens jeg imponeret kan beskue et langt indlæg om ikke at have noget at skrive indlæg om. Narcissisme nuvel - men jeg er sgu næsten stolt.

Nu vil jeg slendre ud i livet og måske forbi Netto.

I weekenden er der Riverboat i Silkeborg og der plejer der at ske lidt af hvert som er et indlæg værd så følg med på kanalen....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar