torsdag, juli 07, 2005

Allerfoerst - jeg kom fint til Skotland

Da jeg forlod Aarhus Lufthavn slukkede jeg min mobiltelefon som den lovlydige og dydige flypassager jeg er. Den taendte jeg foerst igen da jeg landende i (den forkerte) lufthavnen i Glasgow. Det laa pludselig telefonsvarerbeskeder og sms'er. Jeg forstod ikke helt, hvad der skete for jeg havde intet hoert selvom jeg havde opholdt mig nogle timer i Stansted lufthavn som rent teknisk er London selvom det ligger noget udenfor byen.

Hurtigt var jeg noedt til at ringe og sms'e saa chef, mor, venenr og andre vigtige kunne vide at jeg skam stadig var i live.

Samtidigt maatte jeg forholde mig til at jeg var ankommet til en anden lufthavn end den jeg troede jeg skulle lande i. Jeg fangede det foerst da den venlige, men bestemte, dame i informationen vedholdt at der absolut ikke koerte noget tog fra selve lufthavnen, men at jeg da kunne tage bussen til togstationen. Velvidende at Prestwick Lufthavn har sin egen togstation fortalte jeg overbaerende den stakkel ignorant, hvor meget hun tog fejl. Hun overtrumfede mig ved at vise paa kortet at jeg var i Glasgows internationale lufthavn ca. 35 kilomter nordpaa.
Dog ligger den ti minutter med bus fra Paisley, hvor Gustav bor.

At jeg saa ikke havde faaet hans mobilnummer med over paa min nye telefon gjorde det noedvendigt at kontakte min mor for at faa det saa jeg kunne fortaelle at jeg var ankommet foer planlagt.

Fortsaettelse foelger.
(PS: Jeg har snydt med datoerne for at faa det til at passe med tidpunkterne)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar