onsdag, juli 27, 2005

Ny voksencykel

I eftermiddag gik jeg ned i Fri cykler. Rent bogstaveligt fordi jeg glemte at jeg skulle ned til midtbyen for at finde en erstatning for den cykel jeg fik stjålet for en måned siden. Af ren vane stod jeg af ved Universitetet efter perfekt at have timet min drillende bemærkning om kvinder i al almindelighed til Lise og Louise.
Men det var godt vejr og en fin dag til en spadseretur så jeg gik istedet for at tage den næste bus.

Nu har jeg bestilt en ny cykel. Denne gang er det ikke en mountainbike, men en citybike med blot otte gear. Det er en rigtig voksencykel som vil se cool ud med bagagebærer. Jeg føler mig lidt gammel over at være begejstret over en cykel med bagagebærer - også selvom den er helt i sort og ligner noget den empriale garde kunne køre på i en ukendt Star Warsfilm.

Jeg er nok bare blevet voksen...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar