tirsdag, august 30, 2005

En rød periode

Nu vil jeg have dem. Det er dem her det drejer sig om:Jagten er gået ind og jeg skal nok få fat i dem. Stine har været i velsagtens samtlige isenkræmmere i Århus og ingen havde dem. Nu har jeg haft kontakt med den butik i Odense som havde dem (de har nemlig ikke flere) som har fortalt mig hvilket mærke det er og hvem der laver dem. Producenten har oplyst mig at op til flere butikker kan bestille dem hjem.

Så nu er det store spørgsmål: hvor hurtigt kan jeg få dem?
Jeg skal da ha' Thorkil!! Jeg skal da ha'!

Tålmodighed bliver aldrig noget jeg kommer til at eje.

Højt på listen over eftertragtede ting jeg skal eje når jeg bliver rigere er Francis Francis XI espressomaskinen i ferrarirød. Extravagant og overdrevet nuvel - men jeg MÅ have en.
(ja det er vist redebyggeren der fører stort idag)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar