mandag, august 22, 2005

Jeg overlever vist

Jeg er vist allerede kommet mig over natteroderiet og manglen på søvn. Tømmermænd har der ikke været nogen af - men så meget øl fik jeg jo heller ikke.

Godt nok er jeg stadig træt, men ikke mere end jeg normalt ville være inden jeg går i seng. Det vil være synd at sige at min dag har været begivenhedsrig. Men jeg har dog haft besøg af en ung murerlærling som købte mine guidebøger for Skotland og over en kop kaffe med strålende øjne fortalte om sin glæde over at skulle backpacke i Skotland næste sommer. Det var en god oplevelse.

Jeg har nu fået et hold i hattick.org og Dynamo Trøjborg tabte forsmædeligt 2-0 til FC Bagud. Men det bliver bedre det er jeg helt sikker på. Det er en gevaldig tidsrøver det spil for alle spillere skal købes på auktioner der kører døgnet rundt og hvis man vil gøre et kup så må man være klar til at byde ca. et minut før en auktion stopper.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar