onsdag, august 03, 2005

Med rem og seler

Så er bagagebæreren til cyklen bestilt. Den er sort og af aluminium og letvægt og praktisk sele. Men jo jeg ved det - det bliver aldrig rigtigt cool at have sådan en. Men jeg glæder mig til at kunne cykle på arbejde med min taske bagpå. Jeg er måske mindre cool, men til gengæld sundere.

Jeg nægter dog fortsat at køre med cykelhjelm. Det ser simpelthen for utjekket ud. Godt nok er jeg glad for at jeg havde hjelm på da jeg styrtede i Skotland, men jeg har alligevel haft lidt besvær med at huske ordentligt siden så den hjælper ikke nok. Og så har jeg altså heller ikke planer om at styrte på flade veje i Århus.

Nu mangler jeg seriøst et-eller-andet som kan gøre mig rigtigt cool og give street creditablity. Jeg ved bare ikke lige hvad. Nogen forslag?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar