mandag, august 15, 2005

Om lidt blir her stille

Stilheden er larmende, manglen på rod stilfærdig og noget mangler.

Stine har flyttet de sidste ting ud idag og jeg har nu igen min ungkarlehybel helt for mig selv. Nu havde jeg ellers vænnet mig til at skulle dele den med nogen.

Nu skal jeg vist lige vænne mig til at der er stille når jeg kommer hjem og at jeg ved hvor alle mine ting er og hvor meget mad der er i køleskab og hvor lidt plads der er i fryseren.

Helt skidt er det nu ikke: Nu kan jeg se fodbold istedet for serier hver onsdag, jeg har fået mere plads i bruchenichen fordi der nu kun står een shampoo på gulvet og på loftsværelset er der nu igen plads til, at alle mine opbevarede ting kan være der uden problemer.

Dog er det som om at Stine har taget hyggen med da hun rejste. Måske skulle jeg hænge noget op på væggene?

Nå, mon ikke at stegt flæsk med persillesovs sammen med Louise på Rådhuscafeen i aften nok skal sætte hyggebalancen på status qoe? Vi skal rigtigt flæske den og bagefter skal vi se Skeleton Key - et godt gys efter godt måltid, det blir mægtigt.

Men her er godt nok stille....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar