fredag, august 26, 2005

På besøg hos Stine

Igår sprang den lapsede fyr i den røde læderjakke sig op på den sorte hævnercykel og fløj over den fugtige asfalt hurtig som fuglen. 25 minutter senere bremseskred den sorte MBK ind på parkeringspladsen på Jettevej 1-7 i Brabrand.
Jeg skulle se Stines nye lejlighed - nu indrettet.

Det var blevet rigtigt rigtigt godt! Indrette det kan hun dælme hende Stine. Det tog ti minutter og en uendelig strøm af "næ" og "wow" før vi var nået hele det Bo Bedre'ske hjem igennem.

Stine og Julien er kommet godt på plads og er glade for lejligheden. Det var rigtigt godt at se. Så jeg blev glad. At Stine så havde lavet ekstra meget sovs for min skyld hjalp bare endnu mere på humøret.

Nu ved jeg iøvrigt også, hvorhenne man kan få ferrarirøde espressokopper (og alt om hvor ganske umuligt det er at opdrive dem i Århus).

Den aften fik det dårlige humør til at forsvinde og dagen endte med at blive ganske god.
Iøvrigt blev den afsluttet med en god snak over messenger med min gode ven Kim som er i LA.

Mundvigene vendte opad da jeg gled ind i søvnen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar