torsdag, august 11, 2005

Piller eller spadehak

Jeg har hovedpine. Øv! Det gør ondt et underligt sted omme i baghovedet, jeg er uoplagt. Jeg kan ikke rigtigt overskue at tænke store tanker. Når jeg drejer hovedet følger mit syn ikke rigtigt med. Omverdenen opdateres hakkende og langsomt som med et gammelt grafikkort, der burde være kasseret for længst.

Senere idag skal jeg hjælpe Stine med at flytte. Jeg er ikke i fysisk topform, hvilket er noget skidt. På bordet foran mig ligger de to panodiler som søde Louise bekymret har hentet til mig.

Når jeg har problemer med fysikken som kaffe eller andre quasieffektive stimulanser ikke kan klare står medicinalindustrien altid klar med et alternativ.

Hvis ikke pillerne eller massage virker så tror jeg sgu bare at jeg beder en tilfældig om at hakke mit hoved af med en spade.

Mand, hvor er jeg bare ikke oplagt!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar