onsdag, august 17, 2005

Stoppet op eller gået istå?

Jeg synes for tiden at jeg bruger en stor del af min tid på at vente på at ting skal ske, blive overstået eller deres tid skal oprinde.

Det slog mig pludseligt i morges at det måske føles sådan fordi jeg er blevet passiv. Istedet for at gå ud og gøre ting og få dem til at ske så venter jeg på at de sker. Resultatet er at jeg ikke føler der rigtigt sker noget.
Nok er det lidt latinsk at være afslappet og acceptere at tingene nok sker på et tidspunkt. Men mine germanske gener plejer ellers at skrige på handling. Achtung fremdrift muss sein!

Det kan jo være at jeg bare er blevet afslappet eller har prioriteret at bruge min energi på andre ting. Men hvad det skulle være jeg har valgt at bruge min energi på kan jeg ikke lige få øje på. Og det skræmmer mig for måske er jeg bare gået i stå. Den mentale håndbremse er trukket og liden er sat til den kedelige tøffende cruise control.

En anden forklaring kan også være at jeg bare lige tager en pause fra al den stræben jeg normalt har gang i. Jeg trækker lige vejret inden et efterår som ser ud til at blive aktivt.
Til september starter jeg på spansk på aftenskolen og to fag på HD, og i takt med at aftenerne bliver mørke skal jeg igang med de udsatte projekter hjemme i lejligheden. Samtidigt skal der spilles rollespil sådan med et rimeligt interval.

Dog er der ikke i øjeblikket nogle projekter, som kan siges at være specielt ambitiøse og det er nok kernen i hele fornemmelsen af at være gået i stå. Blot at bruge tid på fornuftige aktiviteter som boligfornyelse og videreuddannelse krydret med opsparing og afbetaling af lån er ikke nok for mit rastløse sind.

Jeg skal ryge en cigar, drikke cognaq og høre The Doors - for jeg skal have fundet ud af hvad jeg virkeligt vil med mit liv.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar