søndag, august 21, 2005

Suset der aldrig blev

Måske er jeg ved at blive gammel eller måske er jeg bare skrøbelig. Men jeg kan ikke holde til at holde mig vågen en hel nat og bryder mig faktisk også efterhånden meget lidt om det.

Problemet er at jeg får det fysisk rigtigt dårligt med svimmelhed og trykken for brystet, hvilket vel aldrig kan være specielt godt. Samtidigt bliver jeg indebrændt og i dårligt humør.
Det tager gerne et døgns tid før jeg igen har overskud og er nogenlunde ovenpå.

Igår var vi til den store TDC fest - hvilket var imponerende i kraft af alene arrangementets størrelse og de musiknavne der var hyret. Det blev for mit vedkommende aldrigt det helt store sus. Det var simpelthen for stort og 11.000 er alt for mange mennesker efter min smag.

TV2 var faktisk det bedste band, hvilket jeg ville have forsvoret inden festen.

ET plus var der dog - jeg havde lovet mig selv at drikke en cola ind i mellem og holde en smule igen med øllene, og det lykkedes ganske udemærket. Nuvel sidst på aftenen var der ikke mange colaer - men jeg var aldrig specielt beruset, selvom jeg da var i fint humør.

Jeg faldt først i søvn i morges klokken otte og har sovet indtil kvart i tre så jeg er lidt mat og måske også lidt ærgelig over suset der aldrig blev.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar