torsdag, august 18, 2005

WAYN out of line

For noget tid siden fik jeg en invitation til wayn.com som er et forum for rejseinteresserede. Invitationen kom fra en australsk pige jeg mødte da jeg var ude at rejse.

Igår gik jeg ind på siden og oprettede en profil. Sådan set kun for at se om nogle af de andre jeg mødte på rejsen var derinde, så jeg kunne jeg nemlig finde deres emailadresser.

For at kunne se hvem der var på siden kunne man importere kontakter direkte fra Gmail, hvilket jeg valgte. Desværre har WAYN.com sendt invitationer ud til samtlige i mit navn desuagtet at jeg aldrig fik info om at det skete automatisk og ej heller har godkendt det.

Det gør mig ganske arrig da jeg læste informationen på skærmen grundigt netop for at undgå dette. Nu har jeg skrevet til administratoren derinde og bedt dem om at trække invitationerne tilbage, hvilket jeg dog ikke har de store forhåbninger om sker.

Til alle de som har modtaget en invitation fra WAYN.com: slet den endeligt og jeg siger undskyld for at have inddraget dig i en useriøs tjeneste.

Rundstyk - det var ikk' med vanilje!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar