lørdag, september 03, 2005

Første skoledag

Selvom jeg efterhånden har haft 6 års erfaringer med HD så føles det idag en smule som første skoledag. Det er det jo sådan set også for kl. 12:30 skal jeg være nede på Handelshøjskolen med min nyindkøbte 1.300-siders bog, spidse blyanter og en lommeregner.

Bogen har jeg, men blyanter og lommeregner kniber det med. Min elskede trofaste Texas BSII er forsvundet. Hvor den er blevet af ved jeg simpelthen ikke. Den var der da jeg flyttede ind, men trods heftig eftersøgning er det ikke lykkedes mig at finde den.
Naturligvis finder jeg den dagen efter jeg har købt en ny, så derfor kan jeg ligeså godt købe en ordentlig med frække finansielle funktioner.

Måske burde jeg også får en funklende ny JEVA-skoletaske og smørre madpakke for at fuldende oplevelsen af første skoledag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar