tirsdag, september 13, 2005

Handling før tanke

Så langt så godt!
Igår fik jeg fundet malegrejet frem og fik malet på et billede alt i mens jeg drak den obligatoriske rødvin og havde alpehuen på.

Nu har jeg så et meget voldsomt og meget rødt billede liggende på mit stuebord og lugten af utørret oliemaling hænger i hele rummet. Det minder mig om at mit loftsværelse snart skal laves til artelier - hvilket desværre indebærer en oprydning i både kælderrum og loftsrum.

Måske skulle jeg begynde at tænke over konsekvensen af mine handlinger selvom det føltes godt at være spontan og kunstnerisk på samme tid.

Billedet er jo iøvrigt ikke færdigt - men anden etape af kreeringsprocessen kommer først når det nuværende, iøvrigt tykke lag, er tørt. Det er sjovt at male med spartel eller malekniv, men det giver nogle tykke lag som tager lang tid om at tørre = dumt at gøre på et bord man skal bruge snart igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar