lørdag, september 03, 2005

Øl og blues til en gammel rad

Mand hvor var de altså unge! De andre dernede til "Økonomistyring I" på Handelshøjskolen kom jo direkte fra HD 1. del og inden da lige fra Handelsskolen. På den positive side så var der altså nogle kønne unge piger, hvilket gjorde det knapt så støvet. Om de er søde? Det ved jeg ikke og det er ikke sikkert at de gider snakke med sådan en gammel rad som mig - så måske finder jeg aldrig ud af det.

Æv jeg føler mig pludselig gammel.

Til at højne humøret sidder jeg nu og drikke en Ørbæk påskebryg, som var gårsdagens ølkup i Løwbjerg. En femmer stykket - det er sgu billigt for en fantastisk pilsner.
Ud af den bærbares små potente højtalere sjæler Rasmus Nøhr sig for femte gang i træk igennem "Sjælland", som jeg hørte til hans koncert på Univers med AK i onsdags. Den melankolske jydecountry går lige i hjertekulen og indrømmet en enkelt tåre lurer i øjenkrogen.

Men jeg er jo bare en gammel sentimental gut, der godt kan genkende hjemve der gir blues så når den har spillet færdig skal jeg høre den igen.

I næste uge kommer posten med hele pladen, den er nemlig bestilt online igår ja den er.

PS: Jeg er oldschool så jeg skal ud og have en Texas BSII som den gamle - gu skal jeg så.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar