fredag, oktober 28, 2005

Point of view

Mikkel og jeg var klar igår. Vi ankom i god tid til Mejlgade 50. I baggården stod vel tyve personer da vi kom og ventede på at dørene til Slagtehal 3 blev åbnet så vi alle kunne komme ind til "Trash Nite" under Århus Filmfestival.

Vi ventede i en halv time før dørene blev åbnet omkring klokken halv otte. Pludselig stod vi ikke midt i køen som man kunne forvente - for flere af de senest tilkomne var mast foran. Eller rettere placeret sig tættere på døren.

Måske taktløst, men effektivt viste det sig for vi kom lige netop ikke ind. Da vi var en meter fra døren kom en medarbejdere og meddelte at nu var hele stedet fyldt op.

Sidste år kom vi lige præcis heller ikke ind. Så istedet gik vi på Øst for Paradis. Her fortalte de to søde piger i informationsstanden at der stadig var billetter, hvis vi skyndte os, og at valget stod mellem kortfilm ovenpå og dokumentarfilm af Tómas Gislason nedenunder. Med to minutters betænkningstid og hektisk research i festivalprogrammet blev det afgjort at vi (okay jeg) ikke havde lyst til at se en kortfilm, hvor filmskaberens mor klædte sig nøgen.

Vi fik de første to billetter af de uafhentede og stillede os forrest i køen. Og denne gang fik vi de to bedste pladser i salen. Inden filmen startede kom en skaldet intellektuel type med århusrullekrave proklamerede at vi alle var meget velkomne til denne spillefilm af Tómas Gislason!

Filmen var P.O.V og var supergod - og tilmed gratis.

Jeg er stadig heldig - fra mit point of view

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar