søndag, november 13, 2005

Al genstart er svær

Jeg har oplevet at når jeg i en periode ikke har skrevet så ofte på bloggen, så er det svært at komme igang igen. Mest fordi at jeg føler, at jeg skal indhente det informationsmæssige tomrum ved at komme med et større indlæg end normalt, som jo gerne skal berette om alt det jeg har forsømt at fortælle.

Det er en velvoksen ambition og jeg må vist acceptere at der fra tid til anden vil opstå huller i nyhedsdækningen af mit liv.

Med tiden vil de tabte brudstykker indgå i mosaikken over mit liv som indskudte sætninger, flashbacks og referering til baggrund i andre indlæg.

Dog har jeg et indlæg i skitseform liggende på skrivebordet som sikkert vil ramme en browser i aften engang.

Jeg fornemmer iøvrigt en trend i mit liv, som går imod mindre ambition og mere realisme. Måske en sund, men samtidig også en lidt kedelig udvikling.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar