tirsdag, november 08, 2005

En aften i Mørke

Igår var Martin H. og jeg inde at se "Mørke". En ganske udemærket film akkompagneret af godt slik til de sædvanlige ågerpriser.

Filmen er ikke en klassisk gyser - men en thriller sat i en interessant setting - nemlig det grå og kedelige provinshul Mørke. Dele af plottet er måske set før - men alligevel fungerede det fint og hovedpersonerne blev spillet godt at Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro som begge giver skuespillet kvalitet.

Det var rart at få en aften ude efter en weekend, hvor jeg ikke orkede meget og blot slappede af derhjemme med at samle en reol og en ny seng. Selvom jeg fik, sovet ud og havde to dage helt uden nogen former for deadlines - ja så er der eddermadme kedeligt at spilde sit liv på den slags.

Denne uge er igen lidt mindre hektisk end den foregående, selvom der stadigvæk er knald på. Jeg glæder mig til at kunne holde et par dage fri engang mod slutningen af måneden.
Lige i øjeblikket savner jeg det frie liv på rejsen og især solen og det at kunne dase på stranden eller på en cafe helt uden forpligtelser.
Mit liv er et andet nu og jeg er igang med at finde ud af hvordan jeg så pepper det lidt op - for livet skal sgu være interessant uanset, hvor man er og hvad man laver. Ellers kan man ligeså godt give helt op og flytte til Mørke...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar