tirsdag, november 22, 2005

Reboot af privatliv

Jeg har den sidste halvanden uge arbejdet hårdt, men ikke så mange timer som i det foregående periode. Det er rart - selvom jeg glæder mig til forhåbentligt at få en periode om mod jul, hvor jeg skal deponere færre timer og kræfter på arbejde.

Men jeg har trods alt nået at få rebootet mit privatliv og har både været i biografen - haft mandeaften, været i byen med piger efter at have indtaget strawberry daquiries, mødt en tidligere kollega og ikke mindst set guldklumpen.

Ja Stine fødte en datter i lørdags og jeg var helt oppe at køre da jeg fik sms'en om det søndag. Igår var jeg ude og se vidunderet - det var jo fantastisk. Også lidt underligt - men sådan skal det vel være når ekskærester får børn.

I torsdags hen på eftermiddagen skete der noget bemærkelsesværdigt. Jeg indså at jeg havde lagt en god indsats på arbejde, selvom der var uafsluttede ting. Jeg kunne sige stop og gå hjem i ordentlig tid vel vidende at jeg havde leveret mit og at det var rimeligt at jeg tog hjem.

Ingen dårlig samvittighed og med hovedet fyldt med en dejlig afklarethed omkring det at tage hjem. Det er noget jeg har manglet for at være rigtig professionel; at kunne lægge bekymringerne fra mig. Fysisk sidder arbejdsdagens strabadser stadig i mig når jeg går hjem - men tankerne er ikke på arbejde når jeg går hjem.
Så mangler jeg bare at kunne fortælle min krop når den kan skrue ned for beredskabet når jeg tager hjem og ikke skal levere toppræstationer. Fysisk nedvarmning om man vil.

Nogen der har et tip til hvordan man gøre det?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar