onsdag, november 30, 2005

Så kom købstilbuddet på TDC

Så kom nyheden endeligt om det længeventede købstilbud på alle TDCs aktier.

Det er lidt ærgeligt at Henning og Thorleif venter med at afhænde biksen mens jeg ligger syg, men nuvel de har nok flere hensyn at tage.

De udmeldinger jeg har læst giver mig ikke grund til større bekymring. Investeringsfondene ønsker at fortsætte den hidtidige strategi - ihvertfald i Danmark, Norden og Schweiz. Hvad planen så er med de resterende aktiviteter kan man jo kun spekulere om.

Henning nævne på pressemødet idag at der stadigvæk kalkuleres med nedskæringer, men det er jo de samme som tidligere har være annonceret og dermed ikke noget der har relation til overtagelsen. Tværtimod indikerer et uændret antal at udmeldingerne om videreførelse af den nuværende strategi er sande (hvem lyver også på et pressemøde?).

Så jeg er fortrøstningsfuld omkring fremtiden for både TDC og mit eget job.

Jeg er også selv i det små aktionær så jeg følger interesseret ænringen af aktiebeskatningen som ændrer sig pr. 1. januar 2006, hvis forslaget vedtages. Det krydser jeg jo så fingre for at det gør. Efter mine beregninger taler vi om en gevinst på et anseeligt antal limfjordsportere for mit vedkommende.

Min sygdom går fremad - nu er jeg i kvæl-i-eget-snot-og-lyd-som-Joe-Cocker-når-du-taler-fasen. Om diverse urtemediciner vil er jeg på benene igen i morgen. Mand, hvor er det kedeligt at ligge derhjemme.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar