tirsdag, november 29, 2005

Syg gammel stodder

Idag har jeg det bedre. Godt nok er jeg forkølet, men det er i det mindste til at forholde sig til.
Der har ikke været brystsmerter siden i fredags, og trætheden er ved at fortage sig.
Besøg ved lægen igår viste ikke noget unormalt - tværtimod er både blodtryk og hjerterytme meget fine.

Det var jo næsten ærgeligt at være gået de 300 meter over til lægen og så bare fejle noget så banalt som influenza og så endda uden at være så hårdt ramt. Men okay jeg accepterer banaliteten denne gang.

Jeg stod halvgroggy op klokken halvti. Men her efter en hel kande espresso, morgenmad og en halv aktiebeskatningslov senere er jeg ret frisk.

Så nu sidder jeg og hører Poul Dissing for fuld drøn, mens min vask af viskestykker kører nede i kælderen. Det slår mig at jeg er blevet voksen når Poul Dissings "Jeg er en tosset spillemand" er min yndlingscd. Jeg mangler vel bare at hygge mig med kommensnaps og iføre mig en dårligt lukket slåbrok....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar