onsdag, november 23, 2005

Syg på arbejde

Jeg ved godt at jeg slet ikke burde være her. Allerede i morges stod det klart at jeg er småsyg og ihvertfald ikke kan arbejde meget mere end 70%. ÆV!

Naturligvis ved jeg også godt at jeg burde ligge hjemme under dynen. Sådan er det bare ikke lige idag. Heldigvis har jeg for en gangs skyld en rimelig overkommelig arbejdsdag - så jeg tager formiddagen ude på arbejde og så eftermiddagen hjemme i sengen med den bærbare indenfor rækkevidde.

At være syg er noget af det kedeligste jeg kan forestille mig - derfor er jeg sjældent syg.

Update kl. 13:41
Nu ligger jeg hjemme i min seng med den bærbare og halvt arbejder halvt slapper af. Det var en god ting at komme ned at ligge.

Og jeg burde jo være blevet hjemme - men det føles samtidigt godt lige at have taget en tørn så jeg kan ligge her med rimelig god samvittighed.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar