lørdag, december 17, 2005

Bjældeklang

Julepynten er fundet! Endda i den papkasse på loftet, som var den allerførste jeg kiggede i forleden. Jeg kan lige så godt få prikket mine øjne ud - jeg bruger dem tilsyneladende ikke.

Status nu er at jeg har rigeligt med julepynt.
Det var iøvrigt en sørgelig oplevelse at skulle købe erstatningsjulepynt. Både fordi det koster penge, men mest fordi det julepynt, der er til salg er så overkommercielt, amerikaniseret eller George Jensificeret. Ofte var det både urimeligt dyrt og lignede noget som jeg ikke forbinder med jul - eller dansk jul. Kalkuner? Lastbiler?

Glaskugler kan man så til gengæld få i alle størrelser og farver. Overalt!
Nu kan jeg godt lide glaskugler - men det kan også blive for meget.

Næ det eneste rigtige er vel at lave julepynten selv - og det skal vi jo så gøre idag til julestuen.
En del er gjort klart, men alligevel skal der jo laves noget idag - så jeg vil stå op og starte med ris ala manden.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar