fredag, december 16, 2005

Julepyntskrise

Jeg kan ikke finde mit julepynt. Det er noget værre skidt - for jeg er glad for det jeg har samlet gennem efterhånden mange år. Egentligt er det ikke fordi det er noget særligt. Udover for mig naturligvis - det jeg har emmer af nostalgi og gode minder. Harleynissen, den skæve trompet, halmbukken, de skæve julehjerter flettet på julestuerne, snemanden med picassoansigtet som jeg lavede som fireårig. De er for mig symbolet på julen. Tradition og minder kan man ikke være foruden.

Loftsværelset er ledt igennem og det samme er mit kælderrum. Men indtil nu ingen held.
Nu må jeg igen op på loftet og kigge - men håbet er ikke vanvittigt lysegrønt længere.

Jo - jeg har købt noget og der skal måske flettes noget i aften - men det er altså ikke helt det samme.

Heldigvis har jeg stadig den 40 cm høje blotternisse som kan stå udenfor døren og byde alle hjerteligt velkommen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar