søndag, december 04, 2005

Reboot og zenro

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg før har været syg i 12 dage. Dog mindes jeg noget for nogle år tilbage, hvor jeg ikke kunne slippe af med en forkølelse som varede meget længe.

Derfor er jeg selvsagt ikke er vant til at bruge så meget tid hjemme og i mit eget selskab. Det har dog faktisk været en positiv zenagtig oplevelse, hvor jeg har nydt bare at være mig selv.

Jeg har ikke brugt tiden på at indhente en masse forsømt, gøre praktiske gøremål (udover tøjvask) eller bruge tid på alle de mennesker jeg normalt ikke er helt så god til at kontakte.

Faktisk har jeg ikke rigtigt lavet noget. Mit liv har så at sige været gået i stå i knapt to uger. Hvis jeg for to uger siden var blevet spurgt, hvordan jeg ville have det med at sætte alt på standby i to uger, ville jeg helt sikkert have fundet alene tanken frygtelig.

Men jeg har fundet en massiv ro, glæde ved mit eget stille selskab og så og sige fået rebootet mit liv. Hvad jeg vil bruge genstarten til at gøre anderledes har jeg ikke helt fundet ud af endnu.

Dog ved jeg at jeg fra idag vil få genstartet de ting som har sejlet lidt på det sidste. HD, spanskkursus, gamle venner og madlavning.

Yo leo unos libros de idioma espaniol i económica.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar