søndag, december 11, 2005

Status efter 400 indlæg

Dette er så indlæg nummer 400 på min weblog siden 10. februar 2004 eller over 22 måneder.

Tiden er gået stærkt, men jeg har også nået meget på den tid.
Det er mig muligt at lave en kort resultatopgørelse over mit liv i den periode, hvor jeg har registreret mit liv her på bloggen.

Selvom jeg synes mit liv har udviklet sig siden jeg startede så er indtrykket nu at mit liv på mange måder er det samme. Måske er der lidt for mange ting, som ikke har ændret sig.

Mange af de samme emner har optaget mig, men hvis jeg læser dem kan jeg godt spore en udvikling. Det er en af glæderne ved en weblog eller enhver anden dagbog, at kunne læse gamle tanker og opdage de ændringerne henover tiden, som man ikke opdager i hverdagen.

Har mit liv så udviklet sig tilfredsstillende i perioden?
Ja sådan overordnet set er det godkendt. Jeg har været ude at rejse, jeg er kommet hjem og har fået gang i både privat- og arbejdsliv igen på en fornuftig måde.
Grundlæggende synes jeg at jeg er blevet mere moden, mere fornuftig, mere rolig og mere afklaret, hvilket jeg er glad for.

Men der er stadigvæk nogle ting jeg gerne have skal være anderledes. Fordelingen mellem privat- og arbejdsliv kan stadig blive bedre. Jeg synes stadig at jeg bruger for mange søndage på ingenting. Mine gode venner ser jeg ikke så meget som jeg gerne ville.

På det sidste er jeg blevet opmærksom på at jeg måske ikke tager så mange chancer. Det har givet en mental stabilitet og robusthed, som jeg har savnet tidligere. Men der er måske ikke så mange adrenalinsus og det mangler jeg.

I efteråret har jeg læst to HD-fag, og med svingende indsats og resultat. Mange timer på arbejde har levnet for lidt energi til både privatliv og HD. Når disse to fag er færdiggjort bliver erhvervsmæssig uddannelse lagt på hylden indtil videre.
Fremover skal kræfterne og energien bruges på at skabe et rigere fritidsliv. I 2006 har jeg tiden, pengene, energien og friheden til at bestemme, hvordan mit liv skal være.

Jeg glæder mig, men det bliver også et sats der kan give skuffelser, hvis ikke jeg føler mit liv bliver mere lykkeligt, som er min forhåbning. Indtil nu har mit liv måske handlet for meget om at blive klogere, dygtigere og stærkere nu skal det handle om at blive mere lykkelig. At finde lykken er kompliceret - det kræver mere held end hårdt arbejde. Har jeg heldet?

Udviklingen vil kunne følges her på webloggen.

Jeg erlykkelig for at mange mennesker som jeg kender, og ikke er god nok til at ringe til, kan følge med i mit liv. Og jeg er ligeledes meget glad for de mennesker jeg har fået kontakt med via webloggen. Jeg håber I hænger på til de næste 400 indlæg.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar