søndag, januar 22, 2006

Knurrende filmmave og hurtig weekend

Weekenden er næsten ovre. Den er gået hurtigt. Måske fordi jeg har været aktiv, og helt uden at have haft mange planer.

Fredag var videoaften, hvor vi i den lokale DVD-pusher konstaterede at med det fantastiske udvalg de præsterer er materiale til masser af videoaftener med kvalitetsfilm.

Vi så Eternal sunshine in a spotless mind som var en fabelagtig film. Både visuelt, historiemæssigt og skuespilsmæssigt var den helt i top. Som Mikkel sagde så var det årets film indtil nu.

Adams æbler var en sjov oplevelse, dog uden at den har helt samme kvalitet som Blinkende lygter eller De grønne slagtere. Men masser af fede replikker, som er sjove at sige, hvilket var hvad vi håbede.

Lørdag var Mikkel og jeg på Fatter Eskil og høre et superfedt Tom Waits-kopiband. Det var knaldgodt og hele stedet svingede med. Også det opsigtesvækkende homoseksuelle københavnske selskab, der sad ved bordet foran os. Konstant i færd med at kysse, røre, rose hinanden - armfægtende og storgrinende med et overforbrug af z'er og falsetstemme. Mægtigt sjovt at overvære.

Vi troede i starten af det var Morten Bruun på trommer - han lignede ham ihvertfald en del. Forsangeren lignede en funky mellemting mellem Kim Larsen og Jes Dorph.

Efter koncerten gik vi på bar, hvor Lul og pigerne var. Mægtigt hyggeligt!
Og der var der også lige et par særlige brune øjne...

Klokken lidt seks om morgenen kom jeg hjem - meget meget træt.
Planen om at komme i Øst for Paradis og se Dead Man kl. 12:45 blev ikke til noget. Ingenlunde var jeg frisk nok til at sidde i en biografsal og se sorthvid storfilm og kaste op ned i mine popkorn.
Så må det blive om et par uger - håber sandelig at de fortsætter med at vise den i weekenden.
Min sult efter gode film er voldsomt tiltagende for tiden - og jeg tror jeg må se ihvertfald fem gode film i den kommende uge for at kunne tilfredsstille min knurrende filmmave.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar