søndag, januar 08, 2006

Tiden går langsomt

Hele weekenden er afsat til at lave eksamensopgave. Men hvor går tiden langsomt. Når jeg arbejder på opgaven altså - for så snart jeg bruger tid på noget andet så flyver den afsted. Resultatet er at jeg ærger mig over pludseligt at have spildt et par timer, som jeg burde have brugt på opgaven.
Hele aftenen igår blev brugt inde ved naboen som inviterede på et glas vin - og det blev så til en hel aften med mad og NFL på tv. Møghyggeligt var det, men det var vel 6 timer der gik fra opgaven.

Men det går da nogenlunde. Jeg har lavet halvanden af de tre opgaver. Beregningerne ihvertfald. Det hele skal sammenfattes i en opgave på 5-6 sider. Men den kan jeg skrive mandag aften - så idag skal jeg bare regne løs.

PS: Følsomhedsanalyser i Excels problemløser er røvsyg og virkeligt kedelige

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar