tirsdag, marts 07, 2006

Jeg er gået i stå for en stund

Jeg kan ikke rigtigt finde frem til een grund til at jeg igen har fået en pause med at poste på bloggen. Men jeg har fundet frem til flere bud, hvor summen af dem sikkert holder mig fra at poste.

Skriveblokering
Det er jo i virkeligheden blot en skriveblokering ganske som forfattere, specialeskribenter og journalister får det i perioder. Det handler vel grundlæggende om at man enten ikke har lysten, inspirationen eller modet til at skrive.

Sjovt nok har jeg ingen problem med at skrive når jeg først får logget mig på blogger.com - måske har jeg en pålogningsblokering og hvordan løser man lige op for sådan en?

Min ide er at jeg bare skal logge på dagligt og så se, hvad der sker. Den ide står så til crashtest ud fra det kendte og elskede trial-and-error-koncept. Mod mangler jeg heldigvis ikke.
Indtil videre går det ihvertfald fint.

Materialeakkumulation
For tiden bruger jeg en del tid på at bruge mine penge på at anskaffe mig ting. Det er mange lækre og anvendelige ting jeg får købt, men jeg bliver træt af at læse indlæg om at shoppe. Et-eller-andet sted er det ikke interessant at skrive om.
Måske bør jeg istedet skrive om alle de gode oplevelser jeg får når jeg skal bruge tingene. Det var da en ide.

Muhammedtegningesagen
Er noget som optager mig en del for tiden, men jeg har måske svært ved at finde ud af hvad jeg mener fordi mine holdninger snarere er følelsesbaserede end logikbaserede. Samtidigt ønsker jeg heller ikke at træde nogen over tæerne, men det er bare sådan lidt noget bangebukseri som jeg måske bare skulle glemme. Jeg kunne godt tænke mig at skrive noget om min opfattelse af hele denne sag, om ikke andet så for min egen skyld og for at kunne vende tilbage til det i fremtiden og se hvad mine tanker var.

Salget af TDC til NTC udenom ATP
Sådan set er det ikke noget som optager mig ret meget for jeg føler mig ret sikker på min ansættelse og på at mine talenter nok skal blive efterspurgt af TDC i lang tid frem.

Og at skrive om min venten på penge for mine medarbejderaktier lyder også lidt hult og lidt "se-hvad-jeg-har"-agtigt. Selvfølgelig betyder en god sjat penge meget for mig, men det er ikke nødvendigvis weblogmateriale.

Travlt
På arbejde har der været travlt og i fritiden har jeg masser at tage mig til. Det giver lidt mindre tid. Det er nu bare en dårlig undskyldning for det tager måske 5-15 minutter at skrive et indlæg.

Football Manager
Nu kommer vi måske frem til en af de reelle syndere. Jeg har fået et nyt fodboldmanagerspil og det er en tidsrøver. Jeg indrømmer det med det samme: jeg er fascineret.

At mit nye slagkraftige Silkeborghold uddeler klø på de digitale græsbaner hjælper ikke på mit tidsforbrug. Hvis jeg begynder at tabe så hører I sikkert mere til mig.

Opsummering
Jeg skal blot logge på og skrive løs - og have modet til at skrive om det nogle måske ikke vil høre og fortælle lidt om de ting jeg bruger tid på selvom de i nuet måske virker banale eller upassende. Sandheden er jo at det er mit liv og det er jo det som min weblog handler om - mig, mig. mig...

Om der er håb? Døm selv.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar