mandag, marts 27, 2006

Jeg har fået prikket

...helt uskyldigt altså - det er med at besvare spørgsmål i noget der florerer blandt bloggere. Og både Anne og Jokih har prikket mig (uden at jeg har opdaget det). Så nu vil jeg besvare spørgsmålene.

Det ser ud til at det vil komme i etaper.


Fire jobs jeg har haft
  1. Alt-mulig-mand hos et gartneri: hvor jeg blandt andet slog græs og lugede ukrudt i kilometervis af gange mellem plantebedene - gerne i 30-40 graders fugtig varme)
  2. Kontorelev: noget med EDB og økonomi. Det var såmænd lærerigt og sjovt til tider. Men jeg egner mig nok ikke rigtigt til et lille firma. Og lønnen var jo elendig.
  3. Kantinemedarbejder på Handelshøjskolen i Århus: Jeg lærte ihvertfald at varme flutes og smøre sandwiches. Og at have fjolser som kollegaer og at omgåes tåber som Ole Hasselbalch. Det går vist i kategorien lortejob med etnologisk potentiale.
  4. Hotlinemedarbejder for Tele Danmark Internet: De gode gamle dage! Ak det var jo min i min ungdom og som at gå i ungdomsklub og få penge for det. Og pengene VAR gode - jeg var en ganske velbeslået studerende de to år.
Fire stedet jeg har boet
He - en kategori jeg får nemt ved at udfylde.
  1. Sensommervej i Resenbro: Det første sted jeg boede efter at være flyttet hjemmefra. Det var ikke meget, men det var mit kongerige. Det lille køkken uden vinduer var stedet, hvor jeg lærte mig selv at lave mad. To værelser på 30 kvm og udlejerens mand var en opblæst nar. De næste udlejere som overtog stedet var dog endnu værre...
  2. Kastaniegade i Århus Nord: Da jeg flyttede til storbyen for at studere var det stedet jeg kom til. Et lille ramponeret hus under konstant istandsættelse af den farverige udlejer Jan. Men vi fire unge der delte køkken og bad, og vel også skæbne hyggede os gevaldigt. Værelset var det mindst jeg har haft - men det er måske det allerbedste sted jeg nogensinde har boet. Lykkelige 19 måneder af mit liv boede jeg der 50 meter fra Netto og tæt på himlen.
  3. Mikkels sofa i Viby: Det var kun 5 uger. Jeg flyttede ud af en lejlighed 10 november og skulle flytte ind i en delelejlighed med Martin 15. december. Vi boede i den mellemliggende periode ude hos Mikkel og Brian i Viby - fire gutter i en tre-værelses. Det var en pragtfuld tid, hvor vi hyggede os enormt blandt kasserne med Martins og mine ting.
  4. Grøfthøj i Viby: I en boligblok, som lignede dårlig fransk betonslum. Lejligheden var reel, praktisk og ganske usexet. Men Martin A og jeg havde mange gode oplevelser i de tre år vi boede der. De spontane to-mandsfester vil jeg alle dage huske stedet for.

Fire film jeg kan se igen og igen:

Det skal jeg godt nok tænke lidt over. Mere følger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar