torsdag, april 20, 2006

Byggeflytterod

Jeg er jo ifærd med at få skiftet stikkontakter i hele lejligheden. I morgen eftermiddag skal der flyttes stikkontakter i soveværelset, hvilket betyder at der skal fræses i væggene.

Da det støver helt sindsygt (og jeg efterfølgende skal male) skal jeg have flyttet alt ud af soveværelset. Noget er kommet på loftsværelset, men langt størstedelen skal ind i stuen. FÅRK, hvor har jeg mange ting inde i mit firfløjede skab!!

Jeg har fundet ud af hvor lille en toværelseslejlighed er når alle tingene skal stables sammen på halvdelen af pladsen. Vigtigste opgave i morgen bliver at få plads til at sengen kan stå inde i den overfyldte stue.

Nu har jeg lidt følelsen af ikke helt at have gennemtænkt konsekvenserne ved hele denne stikkontakt-male-affære....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar