torsdag, april 20, 2006

om at på arbejde

Århus sporveje strejker igen. Så jeg måtte gå på arbejde. Altså ikke bare tage på arbejde, men rent fysisk fra Trøjborg til Skejby. Hyggeligt - jo vist - men ikke helt den start på dagen jeg havde håbet på.

Det bizzare er at igår var jeg indstillet på at spadsere ud til Skejby, og starte dagen med at hente en kop kaffe og et smurt rundstykke med tandsmør på tanken oppe på hjørnet. Kaffen og rundstykket skulle indtages under turen.

Jeg var endda stået tidligt op og var glad og fro i praktiske spadseresko oppe i krydset ved tanken lidt i otte. Det første jeg ser er to bybusser som kommer susende over krydset.

Nu havde jeg jo lovet mig selv kaffe og rundstykke så det købte jeg. Og bagefter gik jeg halvdelen af vejen ud til arbejde.

Men idag - der havde jeg skam regnet med at tage bussen. Man kan sgu ikke regne med strejker...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar