tirsdag, april 11, 2006

Svineheldig eller svinedygtig?

Det tegnede til at blive en hård dag på arbejde, hvor jeg skulle kæmpe for bare at få en chance for at finde løsninger på de udfordringer som lå og ventede på mig.

Men her sidst på eftermiddagen har jeg fundet løsninger på alle problemerne og sågar er også en vanskelig sag blevet løftet ud af mine hænder og placeret i andres gode varetægt.
Ydermere gik det første møde idag omkring en anden sag over forventning - så dagen har været en stor succes. Jeg har armene over hovedet mens jeg undrer mig over hvad jeg egentligt gjorde. Enten er jeg bare pissegod eller svineheldig. Faktisk er jeg også ligeglad bare det ikke går over!

Efter en periode uden de store udsving, hverken til den gode eller dårlige side er jeg tilsyneladende tilbage på sporet med at være heldig med at tingene går min vej. Arbejde, boligselskab, bankskifte, familie, økonomi - alle ser de ud til at gå rigtigt godt.

Kan man være god til at være heldig?

Uanset hvad det skyldes så er jeg lykkelig og det er det vigtigste.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar