mandag, maj 08, 2006

Effektivt ud af skabet

Hvis jeg nogensinde har bildt mig ind at jeg var blevet lidt latinsk i min opførsel - så er det slut nu. Jeg er nok nærmere tysk eller go-getter-agtig amerikansk.

Under tilbage flytning af al min beklædning til mine klædeskabe efter veloverstået renovering af soveværelset har jeg taget nådesløst fat i sorteringen af tøjet når det skal lægges i skabet. Jeg kan godt afsløre at det allerede har betydet en helt fyldt sort affaldssæk med tøj i genbrugscontaineren på Steen Billes Torv.
Og jeg spår at der nok kommer en sæk mere førend jeg er færdig. Nu har jeg så noteret mig at der er områder i min beklædningsportefølje, hvor der trænger til investeringer - især for at få erstatninger for noget af det kasserede.

Her kommer så den tyske go-getter-mentalitet da jeg effektivt har benyttet onlineshopping til at indkøbe de ønskede kvalitetserstatninger - billigt endda. Skræmmende hurtigt og ud fra en nøje tilrettelagt plan.

Ach so - jeg er ikke spor latino. Og det føles gut!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar